Klusjesman Boutersem

Klusjesman Boutersem

U zoekt een klusjesdienst in Boutersem?


Klusjesman Boutersem: op zoek naar een Klusjesdienst die van aanpakken weet? Onze klusjesdienst heeft een ruime vakkennis en een hele dosis ervaring met alle soorten klussen. Van kleine herstellingen tot dak herstellingen, schrijnwerken, metselwerken & verbouwingswerken.

Omwille van onze kennis zijn we als klusjesman de ideale vakman voor uw klussen in en rond het huis. Onze klusjesdienst is er voor particulieren en bedrijven. Grote of kleine klussen in Boutersem? Als klusjesman doen we het allemaal even graag. 

Bent u als zakelijke klant op zoek naar een klusjesman of klusjesdienst voor het beheer van uw gebouw? Bent u een immokantoor dat op zoek is naar een klusjesman of klusjesdienst?

Wij helpen u met plezier verder in regio Boutersem.

Klusjesdienst Boutersem

Klusjesdienst Boutersem: U zoekt niet zomaar een klusjesman, maar u zoekt een betaalbare & ervaren klusjesdienst? Dan zit u hier zeker op de juiste website. Ervaring, service & kwaliteit aan sterke prijzen.

Klusjesdienst Boutersem: u kan op deze klusjesman & klusjesdienst in regio Boutersem rekenen voor renovatie zoals betegelen, laminaat leggen, pleisterwerken, allerhande onderhoudswerken, schrijnwerken, dak herstellingen, dakgoten herstellen, plaatsen van ventilatie, plaatsen van airco, tuinwerken, boomwerken, boomverzorging, …

Op zoek naar een klusjesman of klusjesdienst in Boutersem? Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak!

Klusjesman Boutersem:

Kleine herstellingen (binnendeur vastzetten, deurklinken vastzetten, stopcontact vervangen, lampen vervangen, lusters omhoog hangen, kasten in elkaar steken, …)
Carports plaatsen
Tuinhuizen plaatsen
Schilderwerken & behangwerken
Laminaat of parketvloer leggen
Terras of oprit aanleggen & herstellen
Muren metselen of afbreken
Voegen & betegelen
Daktimmerwerken
Dak herstellingen
Dakisolatie & zolderisolatie
Klein schrijnwerk zoals afkasting, lambrisering, kleine trap maken, …
Gyprocwerken
Pleisterwerken
….