Werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Totaalrenovaties van A tot Z

Wenst u uw woning te verbouwen? Bouwonderneming DC voert uw totaalrenovatie uit met een duidelijke werkwijze. Bent u geïnsteresseerd in onze weldoordachte manier van werken? Lees op deze pagina hoe wij te werk gaan en kom meteen te weten hoe wij je totaalrenovatie zullen uitvoeren.

Ontdek hieronder in de verschillende stappen hoe wij uw totaalrenovatie aanpakken.

Stap 1

Kennismaking

We komen langs voor een eerste plaatsbezoek.

Stap 2

Ontwerp

Samen met onze architect stellen we een ontwerp op.

Stap 3

Offerte

We maken een realistische inschatting van alle kosten.

Stap 4

Vergunningen

We zorgen ervoor dat alle bouwvergunning in orde zijn.

Stap 5

Overeenkomst

We bespreken de timing en de overeenkomst.

Stap 1: Kennismaking en plaatsbezoek

Als renovatie specialist weten wij dat u bij een totaalrenovatie veel vragen heeft. We komen dan ook graag meteen langs om kennis te maken en samen de tijd te nemen voor een grondig plaatsbezoek zodat we meteen al uw vragen kunnen beantwoorden en een duidelijk beeld krijgen van uw wensen en verwachtingen.

Op deze manier kunnen wij u meteen goed informeren en adviseren. We denken graag vanaf het eerste contact mee met u over uw totaalrenovatie zodat het resultaat gegarandeerd naar uw verwachtingen is.

Stap 2: Ontwerp

Na het plaatsbezoek komen we opnieuw samen rond de tafel, dit keer met de architect om het ontwerp van uw totaalrenovatie te tekenen. Hierbij staan uw wensen en ideeën centraal. De architect zal dan ook alles opmeten en een verbouwingsplan opstellen. U kiest zelf of u onze architect gebruikt of een eigen gekozen architect. Indien u geen architect kent kunnen wij u een architect aanraden.

Samen met de architect zorgen wij ervoor dat al uw wensen worden omgezet in werkelijkheid. We bespreken alle renovatiemogelijkheden om zo tot de beste oplossing te komen. Het definitief ontwerp mag u binnen de maand na onze eerste afspraak verwachten.

Stap 3: Offerte

Na we samen het ontwerp volledig hebben uitgewerkt gaan we aan de slag om een realistische inschatting van de verbouw kosten te maken, hiermee houden we ook rekening met het budget en je persoonlijke wensen. Onze offerte is een transparante inschatting die door ons gegarandeerd wordt.

Indien je akkoord gaat met de offerte gaan we over tot de praktische kant en zorgen wij voor alle verdere stappen. Heb je nog vragen over de offerte of het ontwerp? We staan nog steeds beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Stap 4: Vergunningen

Na de goedkeuring van het ontwerp en het akkoord van de offerte gaan wij verder aan de slag om alle bouwvergunningen in orde te brengen. Alvorens we alle juiste bouwvergunningen kunnen bekomen moeten alle technische tekeningen en het administratief dossier volledig in orde zijn.

Hiervoor moet u zelf niets doen, wij regelen alles in u plaats. Wel vragen we een voorschot omdat deze stap al een heleboel werk vereist dat niet meer vrijblijvend is.

Stap 5: Overeenkomst

Nu alles klaar is om aan de totaalrenovatie te beginnen bepalen we samen een haalbare startdatum en opleveringstermijn. Al de informatie over de kosten die reeds in de offerte staan zetten we nu in een nette en duidelijke overeenkomst met ook alle details over de materialen, oplevering, plannen, enzovoorts.

Deze overeenkomst is een duidelijke omschrijving van de beloftes die we u gemaakt hebben sinds onze eerste ontmoeting.

VRAAG vrijblijvende een OFFERTE AAN

Bouwonderneming DC is dé specialist op het gebied van totaalrenovatie in Vlaanderen. Uw project is bij ons in goede handen.