HVAC

HVAC diensten

Wij bieden een compleet pakket aan oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen en airconditioning.

Of u nu een nieuw systeem wilt laten installeren, uw bestaande installatie wilt laten onderhouden of een reparatie nodig heeft, ons ervaren team van HVAC installateurs staat klaar om u te helpen.

We combineren vakmanschap met de nieuwste technologieën om uw comfort en energie-efficiëntie te maximaliseren.

Onze HVAC Diensten

 • Sanitair & Verwarming: Professionele installatie en onderhoud van sanitaire voorzieningen en verwarmingssystemen. Wij zorgen voor een betrouwbare en efficiënte werking van uw installaties.
 • Warmtepompen: Duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor verwarming en koeling. Onze experts helpen u bij de keuze en installatie van het juiste systeem voor uw woning.
 • Airco: Creëer een optimaal binnenklimaat met onze airconditioningsystemen. Wij bieden advies, installatie en onderhoud voor een perfect werkende airco.
HVAC
HVAC
HVAC

Sanitair en Verwarming

We bieden uitgebreide diensten op het gebied van sanitair en verwarming, perfect voor zowel herstellingen, als nieuwbouw en renovatieprojecten.

Onze ervaren loodgieters en chauffagisten zorgen voor de professionele installatie en het onderhoud van al uw leidingen, sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen. Als toonaangevend installatiebedrijf staan wij klaar om uw installaties te optimaliseren en te repareren waar nodig.

Onze diensten omvatten:

 • Nieuwbouw: Complete installatie van sanitaire en verwarmingssystemen in nieuwbouwprojecten.
 • Renovatie: Vervanging en modernisering van bestaande leidingen en toestellen.
 • Herstelling: Snelle en efficiënte reparaties door onze ervaren loodgieters en chauffagisten.
 • Onderhoud: Regelmatig onderhoud om de optimale werking van uw installaties te garanderen.

Warmtepompen en Airco

We bieden hoogwaardige oplossingen voor zowel warmtepompen als airconditioning. Of u nu een nieuwe airco wilt kopen of een warmtepomp wilt laten plaatsen, ons team van deskundige installateurs staat klaar om u te helpen.

Onze diensten omvatten:

 • Airco plaatsen: Als ervaren airco installateur zorgen wij voor een efficiënte en professionele installatie van uw airconditioningsysteem, zodat u kunt genieten van een optimaal binnenklimaat.
 • Airco kopen: Wij adviseren u bij de keuze van de beste airco voor uw behoeften en budget, en zorgen voor een vlotte installatie.
 • Warmtepomp kopen: Wij bieden een breed scala aan warmtepompen die zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt zijn.
 • Warmtepomp laten plaatsen: Onze ervaren warmtepomp installateurs garanderen een probleemloze installatie, zodat u snel kunt profiteren van duurzame verwarming en koeling.

VRAAG vrijblijvende een OFFERTE AAN

Bouwonderneming DC is dé specialist op het gebied van totaalrenovatie in Vlaanderen. Uw project is bij ons in goede handen.