Badkamer verbouwen

BADKAMER VERBOUWEN VAN A TOT Z

Bent u van plan uw oude badkamer om te bouwen tot een nieuwe moderne badkamer? Of gaat u bouwen en wenst u een volledig nieuwe badkamer te laten plaatsen?

Voor alle badkamerrenovaties slechts één adres: Bouwonderneming DC uit Leuven. Of u nu een moderne of klassieke badkamer wilt, in een renovatiewoning of nieuwbouw, u kan op ons vakmanschap rekenen voor het plaatsen en verbouwen van alle soorten badkamers.

Badkamer verbouwen

ZORGELOZE BADKAMERRENOVATIE

Gaat u voor een badkamerrenovatie en bent u op zoek naar een aannemer die de totaalrenovatie van u badkamer van A tot Z voor eigen rekening neemt? Is uw sanitair aan renovatie toe? Wenst u graag een ruime inloopdouche of een vrijstaand bad?

Kies dan voor Bouwonderneming DC uit Leuven en laat ons uw wensen en verwachten uitwerken in een zorgeloze verbouwing van uw badkamer.

Zonder zorgen uw badkamer laten verbouwen? Bij de verbouwing van uw badkamer komt heel wat kijken, daarom is advies en goede begeleiding zeer belangrijk. U kan op ons rekenen voor alle aspecten van uw badkamerrenovatie, vanaf het eerste contact tot de afwerking en naservice.

Badkamer verbouwen

ONZE GARANTIES

Waarop u kan rekenen bij Bouwonderneming DC:

  • Slechts één aanspreekpunt voor de volledige opvolging van de renovatiewerken.
  • Advies van onze zaakvoerder en experts.
  • Ruime keuze uit materialen die u zelf of samen met de architect kiest.
  • Nauwe samenwerking met de architect.
  • Eigen team van professionele en ervaren vakmannen.
  • Duidelijke planning en correcte uitvoering.
  • Eigen kwaliteitscontrole en oog voor detail in de uitvoering en afwerking.
Badkamer verbouwen

VRAAG vrijblijvende een OFFERTE AAN

Bouwonderneming DC is dé specialist op het gebied van totaalrenovatie in Vlaanderen. Uw project is bij ons in goede handen.