Aanbouw

TOTAALAANNEMER VOOR AANBOUW

Wenst u uw woning uit te breiden met een modulaire aanbouw om zo een extra ruimte te creëren? Of wenst u een bijgebouw te laten plaatsen bij uw woning?

Of het nu gaat om het aanbouwen van een thuiskantoor, extra slaapkamer of een badkamer aan je woning: bij renovatie specialist Bouwonderneming DC uit Leuven bent u aan het juiste adres!

Onze experts begeleiden u door het hele proces, vanaf het eerste contact tot de afwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring in totaalrenovaties garanderen wij om alles optimaal uit uw ruimtes te halen en uw droomwoning waar te maken. Geen enkele aanbouw of bijgebouw is ons te moeilijk of te veel.

Aanbouw

BIJGEBOUW VAN A TOT Z 

Gaat u renoveren of verbouwen en wilt u een zorgeloze en stressvrije verbouwing?

Neem dan contact op met Bouwonderneming DC uit Leuven en u hoeft zich geen zorgen te maken over de renovatie van uw woning. Bouwonderneming DC renoveert uw woning snel en efficiënt en staat in voor alle aspecten van de renovatiewerken.

Een totaalrenovatie is een hele verbouwingsklus die behoorlijk wat stress kan veroorzaken. Denk maar aan onvoorziene kosten en vertragingen die de planning kunnen verstoren. Daarom is het belangrijk om de juiste partner te kiezen voor uw verbouwingswerken zodat uw verbouwing met alle gemoedsrust en zonder zorgen kan verlopen.

Aanbouw

ONZE GARANTIES

Waarop u kan rekenen bij Bouwonderneming DC:

  • Slechts één aanspreekpunt voor de volledige opvolging van de renovatiewerken.
  • Advies van onze zaakvoerder en experts.
  • Ruime keuze uit materialen die u zelf of samen met de architect kiest.
  • Nauwe samenwerking met de architect.
  • Eigen team van professionele en ervaren vakmannen.
  • Duidelijke planning en correcte uitvoering.
  • Eigen kwaliteitscontrole en oog voor detail in de uitvoering en afwerking.
Aanbouw

VRAAG vrijblijvende een OFFERTE AAN

Bouwonderneming DC is dé specialist op het gebied van totaalrenovatie in Vlaanderen. Uw project is bij ons in goede handen.