Zolder verbouwen

ZOLDER VERBOUWEN VAN A TOT Z

Bent u van plan uw oude zolder om te vormen tot een nieuwe nuttige extra ruimte? Of wenst u een extra slaapkamer op zolder?

Voor alle zolderrenovaties slechts één adres: Bouwonderneming DC uit Leuven. Of u nu een extra slaapkamer, badkamer, hobbykamer of opbergruimte wilt op zolder, u kan op ons vakmanschap rekenen voor het verbouwen van zowel kleine als grote zolders voor alle type ruimtes.

Zolder verbouwen

TOTALE ZOLDERINRICHTING

Gaat u voor een zolderrenovatie en bent u op zoek naar een aannemer die de totaalrenovatie van u zolder van A tot Z voor eigen rekening neemt? Kies dan voor Bouwonderneming DC uit Leuven en laat ons uw wensen en verwachten uitwerken in een zorgeloze verbouwing van uw zolder.

Wenst u uw zolder na de verbouwing graag af te werken met een houten trap, kasten op maat of ander maatwerk? Wij nemen het totaalpakket van de hele verbouwing voor onze rekening inclusief de volledige inrichting en afwerking.

Dakvensters

Bij de verbouwing van uw zolder is een goede isolatie een essentieel onderdeel van de totaalrenovatie. Daarbij kan u ook denken aan nieuwe dakvensters, deze zorgen niet alleen voor meer daglicht maar door de dubbele beglazing en kwaliteitsmaterialen zorgen er ook voor dat u nog eens bespaart op uw energiefactuur.

Zolder verbouwen

ONZE GARANTIES

Waarop u kan rekenen bij Bouwonderneming DC:

  • Slechts één aanspreekpunt voor de volledige opvolging van de renovatiewerken.
  • Advies van onze zaakvoerder en experts.
  • Ruime keuze uit materialen die u zelf of samen met de architect kiest.
  • Nauwe samenwerking met de architect.
  • Eigen team van professionele en ervaren vakmannen.
  • Duidelijke planning en correcte uitvoering.
  • Eigen kwaliteitscontrole en oog voor detail in de uitvoering en afwerking.
Zolder verbouwen

VRAAG vrijblijvende een OFFERTE AAN

Bouwonderneming DC is dé specialist op het gebied van totaalrenovatie in Vlaanderen. Uw project is bij ons in goede handen.