Huis bouwen

HUIS BOUWEN

U wilt een nieuwe woning laten bouwen van hoogwaardige kwaliteit maar u heeft geen zin in bouwfrustraties en zorgen?

Dan kan u op Bouwonderneming DC uit Leuven rekenen voor de volledige doordachte aanpak bij de bouw van uw nieuwbouw woning en bent u verzekert van een mooie en snel opgeleverde nieuwbouw.

Of het nu gaat om een lage-energiewoning of een passief huis, een klassieke of moderne woning, wij staan u bij met onze expertise en stappen mee in uw droomproject. Al onze medewerkers zijn ervaren en gepassioneerde vakmannen die goed opgeleid zijn en waar u steeds op kan rekenen voor een professionele aanpak en uitvoering.

ECOLOGISCH BOUWEN ZONDER ZORGEN

Bouwen met ervaren bouwaannemer Bouwonderneming DC betekent gemoedsrust vanaf het eerste contact.

Vanaf het eerste contact staan wij u bij met uitgebreid en vrijblijvend advies over alle mogelijke aspecten zoals de materialen en werkwijzen. Doorheen het hele bouwproces mag u ook rekenen op een betrokken en professionele aannemer die aandacht heeft voor elk detail. Zaakvoerder Kristof De Clerck volgt het hele bouwproces van nabij en staat zelf in voor alle kwaliteitscontroles.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwsector garanderen wij uw droomwoning waar te maken. Geen enkel nieuwbouwproject is ons te moeilijk.

VOORDELEN VAN BOUWEN MET BOUWONDERNEMING DC

Uw voordelen wanneer Bouwonderneming DC het bouwproces op zich neemt:

  • De bouwtijd van uw nieuwe woning is aanzienlijk sneller omdat wij alles voor onze eigen rekening nemen.
  • Gedurende het hele bouwproces heeft u slecht één aanspreekpunt: de zaakvoerder.
  • Duidelijke prijsofferte waardoor u achteraf geen onaangename verrassingen tegenkomt.
  • Garantie op een nauwe opvolging en kwaliteitscontrole door de zaakvoerder.
  • Duidelijke afspraken en strikte opvolging van de uitvoeringstermijn.
  • U kiest voor een aannemer die kwaliteitsgaranties garandeert.
  • Wij kennen uw bouwproject door en door waardoor we een goede kennis van zaken hebben en u niet voor verassingen komen te staan.
  • Ook na oplevering bieden we u advies en na-service met kennis van zaken.
  • Wij bouwen ecologisch, met de meest duurzame oplossingen en durven ons ook engageren voor high-end afwerkingen.

BEN WONING

Budgetvriendelijk en ecologisch uw woning laten bouwen? Een budgetvriendelijke woning laten bouwen staat gelijk aan een ecologische energiezuinige woning.

Ecologisch bouwen houdt in dat we het energieverbruik van uw woning beperken tot een minimum, dit doen we door het warmteverlies zo klein mogelijk te houden. Door het energieverbruik zo efficiënt mogelijk te maken heeft u al een zeer goede ecologische woning maar om helemaal optimaal te zijn denken wij niet alleen aan het verbruik van uw woning maar ook aan de productie van energie en warmte.

Door het gebruik van de juiste materialen en de keuze in bouwtechnieken zorgen we ervoor dat uw woning ecologisch is en dat merkt u meteen op doordat de energiefactuur minimaal zal zijn. Een van de belangrijkste aspecten van ecologisch bouwen is in eerste plaats kiezen voor de juiste isolatie en zorgen dat de luchtdichtheid van uw woning op punt staat, hierbij vergeten we zeker ook niet de ventilatie want ook dat is zeer belangrijk. Het is belangrijk om dit vanaf het begin van de bouwplannen mee op te nemen, niet alleen door de aanzienlijke impact van de kosten maar ook omdat dit nadien moeilijker aan te passen is. Wij voorzien al onze woningen vanaf het begin met de meest ecologische oplossingen.

Wenst u meer informatie over ecologsich bouwen? Of wenst u een prijsofferte voor uw droomhuis?

VRAAG vrijblijvende een OFFERTE AAN

Bouwonderneming DC is dé specialist op het gebied van totaalrenovatie in Vlaanderen. Uw project is bij ons in goede handen.