Badkamerrenovatie

Vragen?

Badkamerrenovatie

“Badkamer verbouwen zonder stress? Het kan!”

Bouwonderneming DC kan u inschakelen voor grote en kleine badkamerrenovatiewerken. Het maakt voor ons geen verschil uit. We doen het allemaal even graag!  De sterkte van een badkamerrenovatie via Bouwonderneming DC is dat u als klant maar 1 aanspreekpunt heeft.

Wij nemen alle stress uit uw handen. Misverstanden, problemen met aannemers en bijhorende tijdverlies en irritatie worden door ons tot een minimum herleid. Via ons eigen team voeren wij de meeste werken zelf vakkundig uit en daarnaast werken we samen met een beperkte selectie van zelfstandige aannemers die door ons gescreend worden op kwaliteit en financiële gezondheid zodoende wij u de garantie van renoveren zonder stress kunnen geven.

 

Badkamerrenovatie

 

Wij realiseren uw droombadkamer!

Heeft u een verouderde badkamer die u wilt omtoveren in de droombadkamer waar u al jaren van droomt? Of droomt u van een nieuwe inloopdouche?

Van de planning tot de afwerking en opkuis kan u op ons rekenen. Wij gaan zorgvuldig te werk en nemen alles voor onze rekening; van afbraak tot elektriciteit, sanitair en afwerking.

Omdat de badkamer een plaats is waar u toch een groot deel van uw leven doorbrengt is het belangrijk dat wij u alle comfort voorzien in een mooie afwerking, daarom besloten we onze vakkennis regelmatig aan te wenden en ons te specialiseren in badkamerrenovaties.

Bent u nog niet geheel zeker van uw plannen, maar hebt u wel een oude badkamer die aan vervanging toe is? Geen zorgen, wij kijken samen met u hoe we de ruimte kunnen omtoveren tot een ware droombadkamer.

Renovatiepremie

Combineert u uw badkamerrenovatie met andere renovatiewerken zoals bijvoorbeeld de heraanleg van uw oude elektriciteit of isolatie, dan kan u in sommige aanspraak maken op een renovatiepremie.

Gratis offerte

Badkamerrenovatie

  • Afbraak
  • Plaatsing
  • Sanitair
  • Elektriciteit
  • Verlichting
  • Domotica
  • Verluchting
  • Afwerking

Overig aanbod

Gratis offerte