Over ons

Wie zijn we?

Wij zijn een jong dynamisch team dat al 10 jaar actief is in de bouwsector.

Voor ons staat kwaliteit voorop dit steeds met een kritisch oog voor afwerking.

Geen enkele klus is ons te min, groot of klein. Moet er slechts een afvoer gemaakt worden, zijn er kleine afbraakwerken of zoekt u iemand voor de totale verbouwing van uw huis, wij kunnen het allemaal! 

We nemen uw project in handen van A tot Z. Als coördinator nemen het grootste deel van de werken zelf in handen en daarnaast werken we samen met een team van zelfstandige vakmannen die door ons gescreend worden op kwaliteit en financiële gezondheid. Samen zorgen we voor een feilloze oplevering van uw bouwproject.

Wij komen steeds langs om vrijblijvend een prijsofferte te maken!


Bezoek ook onze andere websites: badkamerrenovatiedc.be & renovatieadviseurdc.be.

Onze aanpak

Bouwen & verbouwen zonder stress.

Wij kunnen je bijstaan van A tot Z, van herstellingen tot dakisolatie, schilderwerken en een volledige badkamerrenovatie met afwerking. Alle stress die bij een verbouwing komt kijken, nemen wij volledig van jou over. Dankzij onze deskundigheid weten wij elk project tot een goed einde te brengen met oog voor resultaat. 

U wordt betrokken in heel het proces. Op basis van de situatie (budget, project, mogelijkheden, materialen, etc.) kunnen onze klanten rekenen op vakkundig advies en krijgen ze ook steeds het laatste woord.

  • Dakisolatie, zolderisolatie, zolderafwerking, badkamerrenovatie, …
  • Schilderwerken, gyprocwerken, pleisterwerken, afbraakwerken,  elektriciteitswerken…
  • Kleine renovatiewerken
  • Grote renovatieprojecten

renovatiewerken